Om banen

Vojens DGP er den første bane i DK med det officielle fulde DiscGolfPark koncept
Etableret og indviet - august 2017

Spil disc golf på en utrolig brugervenlig, udfordrende og smuk 18-hullers bane.

Vojens DGP er en officiel DiscGolfPark - og det betyder bla. at der både er kunstgræs teepads og teeskilte ved hvert hul samt et stort oversigtskort over banen ved hul 1.

Det professionelle banedesign sikrer god variation på banen og der er samtidig fokus på sikkerheden, så hundeluftere og cyklister kan færdes sikkert i området.

DGK Mere Sidevind (nu bare Vojens DiscGolfPark) har stået for anlæggelsen af banen i samarbejde med Æ Disc Golf klub i Haderslev, Forum Vojens, Haderslev Kommune og banedesigner Mikael Birkelund fra Discimport. Banen er naturligvis gratis at spille på for alle.

Find kørselsvejledning til Vojens DiscGolfPark her


Lidt om baggrund og historie

3 gutter, der havde spillet disc golf et par år i Kløften, Haderslev, fik en dag den ide at anlægge en ny disc golf bane et andet sted i kommunen end Haderslev.

På daværende tidspunkt søgte de efter et egnet stykke jord, som en dag pludselig blev ledig ude ved Fritidscenteret i Vojens. Med hjælp fra Haderslev Kommunes Facilitetspulje og tilskud fra Forum Vojens, fik de skrabet penge nok sammen til at gå all-in på en officiel DiscGolfPark koncept bane.

DGK Mere Sidevind foreningen blev i den forbindelse stiftet og planlægningen samt opførelsen af Vojens DGP kunne begynde. Der skulle fældes en masse træer og der blev brugt rigtig mange timer/dage med at grave, save, tromle, støbe osv. Æ Disc Golf Klub 6100 trådte ligeledes til og tilbød deres hjælp og ekspertise og idag er vi stort set én samlet klub/flok, der vedligeholder og bruger banen.

Den 20. august 2017 kunne næstformanden for udvalget for Kultid og Fritid, Børge Koch, klippe snoren over til den første 100% DiscGolfPark bane i DK.